Trouwlocatie Castricum

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Castricum? Dan ben je bij Hotel Het Oude Raadhuis aan het juiste adres. Dit historische pand uit 1911 ademt romantiek en biedt een unieke setting voor jullie huwelijksceremonie.

Het hotel beschikt over een prachtige ceremonie ruimte die zich perfect leent voor jullie huwelijksceremonie. Na de ceremonie kan deze ruimte tevens worden omgetoverd tot een sfeervolle bruidssuite. Hier kunnen jullie als kersvers bruidspaar heerlijk ontspannen en nagenieten. Bovendien kunnen jullie vrienden en familie ook blijven overnachten in het hotel, zodat jullie de volgende dag gezamenlijk kunnen ontbijten en nog even kunnen nagenieten van de mooie dag. Om ervoor te zorgen dat jullie dag optimaal verloopt, hanteren wij een maximum van 50 gasten.

Naast de huwelijksceremonie bieden wij ook andere mogelijkheden om jullie dag helemaal compleet te maken. Hierbij kan je denken aan lunch, diner en feestmogelijkheden. Wij werken samen met vaste partners in de omgeving, waardoor wij jullie volledig kunnen ontzorgen op deze speciale dag. Zo kunnen jullie optimaal genieten van jullie huwelijksdag zonder stress en zorgen.

Wij begrijpen dat het fijn is om de locatie van tevoren te zien en te ervaren. Daarom nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke afspraak om jullie wensen te bespreken en de locatie te bezichtigen. Met onze ruime ervaring als trouwlocatie en onze professionele medewerkers zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jullie volledig kunnen genieten van deze speciale dag.

Al met al is Hotel Het Oude Raadhuis de ideale trouwlocatie in Castricum voor een romantische ceremonie en een onvergetelijke huwelijksdag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij staan graag voor jullie klaar.

Benieuwd naar hoe het Hotel eruitziet? Klik dan hier voor een impressie. Meteen een afspraak maken? Vul hier het contactformulier in en wij nemen contact met je op.