Praktische informatie

Check-in

Hotel het Oude Raadhuis is een klein hotel met negen kamers, dit maakt dat wij werken met een klein team.  Hierdoor hebben wij gekozen voor een hands free check-in. Wat betekent dat? 

Wanneer u voor ons hotel heeft gekozen ontvangt u van ons het volgende: 

  • Bevestigingsmail
  • Check-in informatie (24 uur voor aankomst)

Hierin leggen wij alles uit over hoe u bij ons hotel zelfstandig kunt inchecken. 

Heeft u toch moeite met dit proces uiteraard helpen wij u graag, of kom voor 16.00 uur voor een begeleide check-in. 

 

Parkeren

Ons hotel is gelegen in het midden van het centrum van Castricum. De gehele dorpsstraat valt onder de blauwe zone. Wij adviseren u kosteloos te parkeren op parkeerplaats de Brink, deze parkeerplaats is op een loopafstand van 5 a 10 minuten gelegen. Klik hier voor de looproute vanaf De Brink.

 

Personeel

Is ons personeel dan nooit aanwezig? Zeker wel, wij werken alle dagen en wij staan zeker voor het ontbijt ook met veel plezier voor u klaar. Britt onze hotel manager is woonachtig in Hotel het Oude Raadhuis samen met haar partner. 
 
Het is dus niet zo dat er niemand aanwezig is tijdens uw verblijf en wanneer service gewenst is hoeft u enkel maar te bellen naar het opgegeven telefoonnummer. 
 

Toegankelijkheid

Door de monumentale status van het pand is het hotel niet toegankelijk voor rolstoelen, is er geen lift aanwezig en zijn de Torenkamers helaas niet geschikt voor ouderen en minder valide. 
 
 

Kamer overzicht