Hotel Het Oude Raadhuis is een uniek hotel gelegen in het prachtige Castricum, Noord-Holland. Dit historische en monumentale pand is gevestigd in het centrum van Castricum, dicht bij de duinen en de prachtige omgeving van de kust. Castricum is een kleine gemeente in de provincie Noord-Holland, gelegen tussen Alkmaar, Beverwijk en de kustplaatsen Bergen en Egmond aan Zee. Het is een ideale locatie om te genieten van de rust en de natuur van Noord-Holland, terwijl u toch dicht bij alle voorzieningen bent.

Vanuit ons hotel kunt u gemakkelijk het centrum van Castricum en de omgeving verkennen. Er zijn verschillende leuke winkels, restaurants en cafe’s in het centrum van Castricum, en de omgeving biedt ook talloze mogelijkheden voor outdoor activiteiten, zoals wandelen en fietsen in de duinen of een dagje naar het strand.

Sfeervolle hotelkamers

Onze hotelkamers zijn comfortabel en smaakvol ingericht, zodat u zich helemaal thuis kunt voelen tijdens uw verblijf in Castricum. Of u nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg of een verblijf met het hele gezin, bij ons hotel zit u goed. 

Omgeving Castricum

Dagje eropuit? Castricum biedt genoeg mogelijkheden om te ontdekken. Van leuke winkels, restaurants en cafe’s tot de prachtige duingebieden en het strand. Elke vrijdag is er een gezellige markt en worden er in het centrum regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Vraag naar onze tips tijdens u verblijf. Er is voor ieder wat wils in onze mooie omgeving.

Historisch pand

Maar Hotel Het Oude Raadhuis is meer dan alleen een hotel. Het pand is ook een historisch en monumentaal gebouw, dat dateert uit de 19e eeuw. Het oorspronkelijke gebruik van het pand was als raadhuis, en deze historische sfeer is nog steeds voelbaar tijdens uw verblijf. De hoge plafonds, de prachtige ornamenten en de sfeervolle kamers maken van ons hotel een unieke accommodatie. Bovendien kunt u genieten van de prachtige omgeving van Castricum en de Noord-Hollandse kust.

Als u op zoek bent naar een uniek verblijf in een historisch pand met al het comfort van een modern hotel, dan is Hotel Het Oude Raadhuis in Castricum de perfecte keuze. Wij bieden u comfortabele kamers, een centrale locatie en de historische sfeer van een monumentaal pand. Bekijk hier meer informatie over alle kamers en hoe u een overnachting kan boeken.